Contact: (+31) (0) 46 433 72 87 | Mail: info@cattery-elsloo.nl
Nederlands | English

Welkom op de site van Commeilfaut

MAINE COON CATTERY

 

                                                                Voorwaarden Cattery Comme il Faut

 

 1. Uw kat dient  te beschikken over een chip en  een geldig paspoort /inentingsboekje, deze wordt tijdens het verblijf van de loge door ons in bewaring gehouden  U krijgt deze weer mee als de kat weer naar huis gaat.
 2. Uw kat moet ingeënt zijn tegen katten-en niesziekte en de bordetella,deze inentingen mogen niet ouder zijn dan 11 maanden (dit is natuurlijk afhankelijk van de duur van het verblijf) en moeten 1 maand voor het verblijf bij ons zijn toegediend.
 3. Een goede  vlooienbehandeling  (Advantage), of een behandeling via de dierenarts.
 4. oormijt is niet gewenst.
 5. Indien er tijdens het verblijf blijkt dat er toch vlooien of wormen aanwezig zijn krijgt U kat van ons een kuurtje kosten van 10.00 euro worden bij het afhalen in rekening gebracht.
 6. Mocht U kat onverwacht ziek worden, dan nemen wij indien mogelijk contact met u op  ,wij zullen in overleg de dierenarts inschakelen de gemaakte kosten zijn voor Uw  rekening 
 7. Twijfelt U erover of U kat een besmettelijke ziekte of aandoening heeft en het gezondheidsrisico s oplevert voor andere gasten neem dan contact met mij op.
 8. Katten die in aanraking zijn geweest met FIP  kunnen helaas niet bij ons logeren .
 9. Laat ook weten als U lieverd extra aandacht , door medicijngebruik, ouderdom of gedrag nodig heeft ik zal hier dan rekening mee houden.
 10. Bij ons mogen alleen gecastreerde katers en poezen  logeren.
 11. Helaas kunnen eigen spulletjes niet worden meegenomen tijdens het verblijf dit i.v.m. eventuele overdracht van besmettingen.
 12. Wij zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk voor u  kat (ten) te zorgen , mocht er ondanks  alle goede zorgen toch iets met Uw kat gebeuren zoals ziekte of overlijden , dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk te stellen en zijn de kosten voor uw rekening.
 13. Is uw kat bij binnenkomst onhandelbaar , niet gesocialiseerd met andere katten dan kunnen wij uw huisdier helaas niet  laten logeren. Dit niet alleen voor onze veiligheid, maar ook dat van onze andere "gasten".
 14. Cattery Comme il Faut wordt nooit de eigenaar van een logeerkat. Indien een kat niet 4 weken na de afgesproken einddatum is opgehaald, dan is Cattery Comme il Faut gerechtigd om het dier af te staan  aan een dierenasiel. Alle hierdoor ontstane kosten worden verhaald op de eigenaar van de kat.
 15. U als eigenaar gaat akkoord met de voorwaarden als u de kat(ten) bij  ons brengt om te logeren .

 

Reserveren / aanvragen/kittens

  Vul het onderstaand formulier in wij nemen zo snel mogelijk contact met U op.

  Eerst een kijkje komen nemen kan altijd maximaal 2 personen.

LOGEREN: IN DE MAANDEN : MEI JULI AUGUSTUS SEPTEMBER. 

 

Contact

Vraag nu meteen via de website een verblijf voor uw katten of katers aan. Wij nemen na uw aanvraag zo snel mogelijk contact met uw op omtrent uw aanvraag.