Contact: (+31) (0) 46 433 72 87 | Mail: info@cattery-elsloo.nl
Nederlands | English

Welkom op de site van Commeilfaut

MAINE COON CATTERY

DE APPARTEMENTEN

 

Eerste dag

Het appartement wordt alleen gebruikt als het katje langer moet wennen aan eventueel aanwezige  soortgenoten  omdat katten graag  alles uit de hoogte willen verkennen wordt hij/zij met eigen reismandje in een appartement gezet,  het deurtje gaat dicht zodat hij/of zij  geen bezoek krijgt van eventueel aanwezig nieuwsgierige soortgenoten,na een nachtje slapen heeft de ,,kat de kat uit de boom gekeken" en loopt zoals thuis vrij rond ! Zijn de katten niet vreemd van elkaar kunnen ze de nacht doorbrengen,, zoals thuis" in een mandje of kabpaal .

Daar wij het belangrijk vinden onze katjes bij ons in een huiselijke sfeer te laten vertoeven zodat ze hun eigen keuzes kunnen maken. Kunnen wij deze mogelijkheid niet bieden aan katjes die op een dieet staan als er andere katten aanwezig zijn.

Camera’s

Er zijn twee camera’s aanwezig zodat er altijd vanuit U vakantie adres gekeken kan worden naar de bezigheden van U geliefde kat/of poes. 

Muziek
Poezen en katten houden van muziek,in ons huis beluisteren wij door  kattendeskundige aanbevolen zachte muziek met natuur geluiden die een rustige sfeer creëren.

HOE VERLOOPT EEN KATTENDAG BIJ CATTERY COMME IL FAUT.

Bij ons staan altijd brokjes klaar 2 keer per dag wordt er vers voer gegeven . Onze kittens zijn gewend aan BARF dit is vers samengesteld natvoer BARF =bones and raw food.Om de kittens te laten wennen aan ander hoogwaardig  samengesteld natvoer geven wij Cosma of Feline Porta 21 en Schesir 

Voor de lekkere trek is de cosma snack een traktatie.

's Middags is er het speelhalfuurtje, er wordt gespeeld met de Flying Frenzy , dit is een hengelspel ontworpen door Feline Behaviour . Deze hengel imiteert een echte vogel waardoor het natuurlijk aangeboren jachtgedrag wordt gestimuleerd , wat bijdraagt aan het geluk en de fysische fitheid van de kat!

Elke Vrijdag Visdag een vers visje van de markt wordt voor de liefhebber gekookt,of voor wie geen vis lust een stukje kipfilet

ACTUELE FOTO'S VAN DE KATJES ZIJN TE VINDEN OP ONZE FACEBOOK PAGINA! ,, de link is op de site te vinden"

 

ANIMATIE

Op de begane grond zijn meerdere krabpalen waaronder de Banana leaf met heerlijke ligplateaus, ligmandjes aan de muur en een vernsterbankje om lekker naar buiten te kijken.

Zachte kattenstoeltjes om te relaxen , diverse verantwoorde speeltjes voor katten.

 

DE EERSTE VERDIEPING

 

 

Deze is te bereiken via de trap , of via trapsgewijze plankjes die  aan de muur bevestigd zijn hier bevindt zich een grote speelkamer van 4 bij 7 meter met meerdere krabpalen , mandjes en een heuse bedstee!

Ook hier is een camera geplaatst U kunt dan via een code  inloggen en kijken naar het doen en laten van U geliefde huistijger!

 

ONZE TUIN

 

 

Een geheel met kattennetten overdekte tuin van 11 bij 6 meter met krabpalen van hout met ligplateaus , spannende verstopplekjes onder struikjes en katvriendelijke plantjes zoals de het kattenkruid (Nepeta), Valeriaan, Hysop , kattengras, wilde thijm, rozemarijn en een vlinderstruik.Ook buiten is een waterfontein aanwezig waar de katjes lekker aan kunnen drinken. Door de natuurljke omgeving is het hier heerlijk vertoeven doezelen in het zonnetje of naar de overvliegende vogeltjes  kijken en snateren!

De tuin is als het weer het toelaat  de gehele dag toegankelijk. in de avond gaat de deur dicht.

 

 

Wat staat er op het menu van onze katten

kwaliteits eten waardoor ze een gezonde en gevarieerde maaltijd binnen krijgen met alle benodigde voedingswaren.
Brokjes: Royal Canin Maine coon,Hill's Sience Plan Almo Nature.
Zacht voer: BARF  Feline Porta 21, tonijn en kip in eigen sap, Cosma. 
Snacks: Cosma Snackies  in diverse smaken. 

VRIJDAG: VISDAG  een vers visje van de vrijdagmarkt wordt voor de liefhebber gekookt en geserveerd.En voor wie geen vis belieft een stukje gekookte kipfilet

Extra's

Drink fonteinen zijn aanwezig in de speelkamer op de eerste verdieping en buiten, stromend vers water vinden wij belangrijk voor onze katten.

 

 

 

Actuele foto's staan op onze facebook pagina de link is te vinden op de website.